FAQ - Hoe kan ik zien wanneer een nieuw vertrouwelijk document werd opgeladen?

Enkel van toepassing indien u over de nodige toegangsrechten beschikt:

Om een boodschap te krijgen wanneer een nieuw document in het vertrouwelijk luik van een instelling werd opgeladen, kan u een waarschuwing instellen volgens onderstaande handleiding:

1.1.Een waarschuwing instellen

1.1.1.waarschuwing instellen voor een volledige bibliotheek

Een waarschuwing instellen op site-niveau kan niet. Een waarschuwing instellen kan alleen op bibliotheekniveau en gebeurt als volgt:

  1. U gaat naar de gewenste bibliotheek en u klikt op het tabblad ‘Bibliotheek’.

  2. U klikt op de optie ‘Waarschuw mij’

  3. U stelt volledig op maat in wanneer u wenst gewaarschuwd te worden

1.1.2.Mijn waarschuwingen op een site weergeven
  1. Klik rechts bovenaan de site op Welkom ‘Gebruikersnaam’en klik op Mijn instellingen.
  2. Klik vervolgens op ‘Mijn waarschuwingen’.U krijgt vervolgens een overzicht van alle waarschuwingen die voor een site zijn ingesteld.

TIP: kies best een zinvolle naam bij het aanmaken van waarschuwingen en niet zoals in onderstaande figuur gedeelte documenten. Eerder gedeelde documenten decreet.

1.1.3.Mijn waarschuwingsinstellingen wijzigen
  1. Klik rechts bovenaan de site op Welkom ‘Gebruikersnaam’en klik op Mijn instellingen.

  2. Klik vervolgens op ‘Mijn waarschuwingen’.U krijgt vervolgens een overzicht van alle waarschuwingen die voor een site zijn ingesteld

  3. Klik op de naam van de waarschuwing die u wilt wijzigen en breng de gewenste wijzigingen aan in de instellingen op de pagina Waarschuwing bewerken. Klik op OK.

Tip: Wanneer u een e-mailwaarschuwing ontvangt, kunt u op een koppeling klikken om waarschuwingsgegevens op de site te bekijken.

1.1.4.Een waarschuwing annuleren
  1. Klik rechts bovenaan de site op Welkom ‘Gebruikersnaam’en klik op Mijn instellingen.

  2. Klik vervolgens op ‘Mijn waarschuwingen’.U krijgt vervolgens een overzicht van alle waarschuwingen die voor een site zijn ingesteld.

  3. Schakel het selectievakje in naast de waarschuwing(en) die u wilt annuleren.

  4. Klik op Geselecteerde waarschuwingen verwijderen. Klik op OK wanneer u om bevestiging wordt gevraagd (vooropgesteld dat u zeker weet dat u de geselecteerde waarschuwingen wilt annuleren).