Disclaimer

Het Departement Financiën & Begroting probeert je zoveel mogelijk zelf de controle te geven over het beheer van uw persoonlijke informatie. Fin.vlaanderen.be kan worden bezocht zonder dat daartoe persoonsgegevens moet worden vrijgegeven. Bovendien wordt er te allen tijde op gelet dat de wetten betreffende de bescherming van het privéleven en het telecommunicatiegeheim worden gerespecteerd.

Contactformulier

Om  ons te helpen om onze website nog gebruiksvriendelijker te maken, kan je vragen en opmerkingen over onze website formuleren via een online contactformulier: je vindt daartoe een link bovenaan in de banner van deze site, en je reactie komt meteen bij de verantwoordelijke medewerker terecht. We vragen je daarbij je e-mailadres achter te laten, zodat wij je daarna kunnen op de hoogte brengen van het gevolg dat wij aan je reactie hebben gegeven. Je e-mailadres wordt enkel met deze bedoeling gevraagd en niet in een mailinglist bewaard. Het wordt ook niet doorgegeven aan derden.

Doel van de verwerking van je persoonlijke gegevens

De enige bedoeling van de verwerking van deze persoonlijke gegevens (met name je e-mailadres) bestaat erin je onder optimale omstandigheden de documenten of publicaties te kunnen versturen waartoe je hebt verzocht.

Je e-mailadres zal enkel worden gebruikt om u de gevraagde publicaties op te sturen en je eenmalig te informeren over eventuele nieuwe documenten of publicaties waarop je je kan abonneren.